Följ oss via sociala medier

Nyheter

Fortsatt förtroende i SKL

Fortsatt förtroende i SKL för Hjalmarsson och Yngvesson

Harald Hjalmarsson, vice ordförande i Regionförbundet i Kalmar län samt vice ordförande i kommunstyrelsen i Västervik, kommer att sitta som ledamot och gruppledare för moderaterna i beredningen för Tillväxt och Regional Utveckling och Henrik Yngvesson, kommunstyrelsens ordförande i Mörbylånga, kommer att sitta i beredningen för Kultur och Fritid.

  • I och med mitt uppdrag som vice ordförande i Regionförbundets styrelse finns det frågor som är direkt kopplade till beredningen för Tillväxt och Regional Utveckling som jag ser fram emot att få jobba bredare med. När vi nu sitter i opposition får jag som gruppledare en större roll både mot mitt parti och Alliansen men även vad gäller att få med mig hela beredningen på mina och moderaternas förslag, säger Harald Hjalmarsson.
  • Jag är väldigt glad att få fortsatt förtroende i min beredning. Kultur och Fritidsfrågorna är av stor betydelse inte minst för Kalmar län och min kommun och jag ser fram emot att kunna kombinera mitt lokala arbete med uppdraget i SKL, säger Henrik Yngvesson.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng